HVAD ER IZAKAYA?

Helt enkelt er izakaya en form for uformel japansk bar, der serverer alkoholiske drikkevarer og snacks. Izakaya er afslappede steder at drikke efter arbejde, ligesom en spansk tapasbar…

Izakaya er et sammensat ord bestående af iru (“at blive”) og sakaya (“sake shop”).

Det menes og siges at izakaya-stilen tog sin begyndelse fra det 8. århundrede. Udviklingen af izakaya i fuld skala begyndte omkring Edo-perioden (1603-1867).

Almindelige stilarter af izakaya-spisning i Japan er nomi-hōdai (“alt hvad du kan drikke”) og tabe-hōdai (“alt du kan spise”). For en fast pris per person kan kunderne fortsætte med at bestille så meget mad og/eller drikke, som de ønsker, normalt med en tidsbegrænsning på to eller tre timer.

Izakaya var traditionelt jordnære steder, hvor mænd drak sake og øl efter arbejde. Mange izakaya i dag henvender sig til en mere mangfoldig kundekreds ved at tilbyde cocktails og vine samt et sofistikeret interiør.

Hos os bestræber vi på at give dig en helhedsoplevelse, når du vælger at tilbringe en aften i det gode selskab sammen med vores I LOVE SOTA koncept, hvor du finder alle vores favorit izakaya retter, som fungerer perfekt som delemad. Det, der også kaldes Social Dining, “Family Style”……

SHARING IS CARING.