Bestil take away

Bestil dine favoritter fra vores store udvalg af smagfulde, hjemmelavede lækkerier. Til hverdag, til aften, til festen eller bare til selvforkælelsen.

Få oplevelsen med hjem

Hos Sota Sushi Bar har du mulighed for at få den autentiske smag af det japanske køkken med dig på farten, hvad end det er til forretningsmødet eller til en hyggelig stund i hjemmet.

Udvælg dine favoritter fra vores store udvalg af bl.a. nigiri-sushi, maki-ruller, gunkan og sashimi, eller vælg fra en af vores menuer, der er udviklet og sammensat med øje for de sublime smagsoplevelser det moderne japanske køkken kan tilbyde.

Alle vores retter er lavet fra bunden med høj kvalitet i fokus, og vi benytter os kun af de bedste og mest udsøgte råvarer, der er tilgængelige. Vores store håndværksmæssige stolthed sikrer at du får noget af det absolut bedste take away i Aarhus, når du bestiller fra Sota Sushi Bar.

Bestil og afhent din take away hos én af vores to sushi restauranter på hhv. Vestergade og Banegårdspladsen, og oplev sand luksus i form af det bedste sushi i Aarhus, hvor end du lyster.