Forkæl dine gæster hos os. Privat, intimt og personligt
Hos Sota Sushi Bar er dit selskab i de bedste hænder. Som vært kan du koncentrere dig om at hygge dig med dine gæster, så klarer vi resten. Et selskab defineres ved 9 personer eller derover og hele selskabet skal vælge samme menu.
Vi har opstillet nogle retningslinjer, som er afgørende for, at dit selskab kommer til at fungere optimalt. Tal med os og hør mere. Vi ved, hvad der skal til.
Vi har sammensat 2 VINTERMENUERNE, perfekt til dig og dit selskab. Menuerne består hhv. af 8 og 10 servernger og giver dig og dit selskab muligheden for at opleve de mange forskellige nuancer det japansk køkken har at byde på.
Vi ved, at der i et selskab kan være nogle særlige behov. Dette imødekommer vi selvfølgelig ved at tilbyde et alternativ til vores sædvanlige selskabsmenu, der tager højde for veganere, ligesom den tager højde for diverse allergener. Menuen består af lækre alternativer, der alle vil blive serveret som supplement til den øvrige menu. På den måde sikrer vi os, at alle ved selskabet kan spise med.
345,- PR: PERSON
8 serveringer. Kommer ind ad 3 omgange.
1. servering:
GYOZA
gyoza med tigerrejer, thai chives, dip.
BAO
bao med grillet svinebryst, shiso, agurk, syltede grøntsager, sesam, koriander.
GYU
oksestriploin, wafu dressing, hvidløgschips, forårsløg, urter.
KASSAVA FRITTER
med goma mayo.
2. servering:
SOTA SAKE SASHIMI
laks, sort riseddike dressing, ponzu-ørredrogn, ingefær, rødløg, daikon, shiso.
OKINA EBI
store grillede rejer, yuzu teriyaki, havsalt, lime.
ASS. SUSHI
chef´s choice blandede sushi.
3. servering:
MISO CREME BRULEE & VANILJEIS
395,- PR: PERSON
10 serveringer. Kommer ind ad 4 omgange.
1. servering:
GYOZA
gyoza med tigerrejer, thai chives, dip.
BAO
bao med grillet svinebryst, shiso, agurk, syltede grøntsager, sesam, koriander.
KASSAVA FRITTER
med goma mayo.
2. servering:
GYU
oksestriploin, wafu dressing, hvidløgschips, forårsløg, urter.
SOTA SAKE SASHIMI
laks, sort riseddike dressing, ponzu-ørredrogn, ingefær, rødløg, daikon, shiso.
OKINA EBI
store grillede rejer, yuzu teriyaki, havsalt, lime.
3. servering:
MAGURO TATAKI
blåfinnet tun tataki, rødløg, hvidløgschips, forårsløg, shiso, ponzu.
YAKITORI
grillede kyllingespyd med teriyaki, chili mayo, forårsløg, sesam.
ASS. SUSHI
chef´s choice blandede sushi.
4. servering:
MISO CREME BRULEE & VANILJEIS
VELKOMSTBOBLER TIL SELSKABER 75,- PR. GLAS
HUSETS COCKTAIL TIL SELSKABER 95,- PR. GLAS
VINMENU 3 GLAS 275,- PR. PERSON (skal vælges af hele selskabet)
VINMENU 4 GLAS 345,- PR. PERSON (skal vælges af hele selskabet)
BASISPAKKEN 345,- PR. PERSON
3 timers fri øl, vin, sodavand & vand
Riesling Gaumen Spiel, Trocken, Pflaz, Tyskland
11th Hour Zinfandel, California USA
OPGRADER VINEN (skal vælges af hele selskabet)
LUKSUS +125,- PR. PERSON
Grüner Von Eckhof, Weingut Ecker, Grüner Veltliner, Østrig
Spätburgunder, Gutswein, Weingut Bernhart, Tyskland
PREMIUM +240,- PR. PERSON
Macon Solutre Pouilly, Ch. De Beauregard, Frankrig
Château Morillon, Grand Cru, Saint-Emilion, Frankrig
Vi har sammensat 3 vintermenuer, perfekt til dig og dit selskab. Menuerne består hhv. af 8 og 10 servernger og giver dig og dit selskab muligheden for at opleve de mange forskellige nuancer det japansk køkken har at byde på.
Vi ved, at der i et selskab kan være nogle særlige behov. Dette imødekommer vi selvfølgelig ved at tilbyde et alternativ til vores sædvanlige selskabsmenu, der tager højde for veganere, ligesom den tager højde for diverse allergener. Menuen består af lækre alternativer, der alle vil blive serveret som supplement til den øvrige menu. På den måde sikrer vi os, at alle ved selskabet kan spise med.