Forkæl dine gæster hos os. Privat, intimt og personligt.
Hos Sota Sushi Bar er dit selskab i de bedste hænder. Som vært kan du koncentrere dig om at hygge dig med dine gæster, så klarer vi resten. Et selskab defineres ved 9 personer eller derover og hele selskabet skal vælge samme menu.
Vi har opstillet nogle retningslinjer, som er afgørende for, at dit selskab kommer til at fungere optimalt. Tal med os og hør mere. Vi ved, hvad der skal til.
Vi har sammensat 2 menuer, perfekt til dig og dit selskab. Menuerne består hhv. 8 eller 10 serveringer og giver dig og dit selskab muligheden for at opleve de mange forskellige nuancer det japansk køkken har at byde på.
Vi ved, at der i et selskab kan være nogle særlige behov. Dette imødekommer vi selvfølgelig ved at tilbyde et alternativ til vores sædvanlige selskabsmenu, der tager højde for veganere, ligesom den tager højde for diverse allergener. Menuen består af lækre alternativer, der alle vil blive serveret som supplement til den øvrige menu. På den måde sikrer vi os, at alle ved selskabet kan spise med.
595,- PR: PERSON
10 serveringer. Kommer ind ad 4 omgange.
1. servering:
BAO
bao buns serveres med misosmør
PADRON PEBER
grillede padron pebre vendt i miso vinaigrette, goma, togarashi.
YAKITORI
kyllingespyd med teriyaki, chili mayo, forårsløg, sesam.
GREEN EBI MAKI
tempurarejer, chili sauce, massago, toppet med avocado, unagi sauce, sesam mix.
2. servering:
3 SLAGS DIM SUM
gyoza, har gow, trøffel dim sum.
SASHIMI SELECTION
laks, tun, hamachi serveres med ponzu
4 STK. NIGIRI
toro laks, red snapper, hamachi, rød mulle
3. servering:
OKSESTRIPLOIN
grillet oksestriploin
GOHAN DONBURI
ris vendt svampemarinade
4. servering:
MISO CREME BRULEE MED VANILJEIS
395,- PR: PERSON
8 serveringer. Kommer ind ad 4 omgange.
1. servering:
BAO
bao buns serveres med misosmør
MAGURO TATAKI
blåfinnet tun tataki, rødløg, hvidløgschips, forårsløg, shiso, ponzu.
SOTA SAKE SASHIMI
laks, sort riseddike dressing, ponzu-ørredrogn, ingefær, rødløg, daikon, shiso.
2. servering:
YAKITORI
kyllingespyd med teriyaki, chili mayo, forårsløg, sesam.
KASSAVA FRITTER
med goma mayo.
GYOZA
gyoza med tigerrejer, thai chives, dip.
3. servering:
SUSHI
chef´s choice blandede sushi.
4. servering:
MISO CREME BRULEE MED VANILJEIS
VELKOMSTBOBLER TIL SELSKABER 75,- PR. GLAS
HUSETS COCKTAIL TIL SELSKABER 95,- PR. GLAS
VINMENU 3 GLAS 345,- PR. PERSON (skal vælges af hele selskabet).
VINMENU 4 GLAS 395,- PR. PERSON (skal vælges af hele selskabet).
BASISPAKKEN 495,- PR. PERSON
3 timers fri øl, vin, sodavand & vand.
Vi har sammensat 3 vintermenuer, perfekt til dig og dit selskab. Menuerne består hhv. af 8 og 10 servernger og giver dig og dit selskab muligheden for at opleve de mange forskellige nuancer det japansk køkken har at byde på.
Vi ved, at der i et selskab kan være nogle særlige behov. Dette imødekommer vi selvfølgelig ved at tilbyde et alternativ til vores sædvanlige selskabsmenu, der tager højde for veganere, ligesom den tager højde for diverse allergener. Menuen består af lækre alternativer, der alle vil blive serveret som supplement til den øvrige menu. På den måde sikrer vi os, at alle ved selskabet kan spise med.