Få en frokost udover det sædvanlige på SOTA. Oplev en autentisk japansk frokost hver fredag og lørdag.
3 stk. nigiri, 4 stk. crispy ebi rispapir, 4 stk. maki, laksetatar med lotuschips og ponzu, dagens grønt/ 3 pcs. nigiri, 4 pcs. crispy ebi rice paper, 4 pcs. maki, salmon tartare with lotus chips and ponzu, vegetable of the day.
teriyaki/tamarind-grillet kylling, svitsede sæsongrøntsager, ris vendt i svampemarinade/ plate of teriyaki/tamarind-grilled chicken, sautéed seasonal vegetables, rice tossed in mushroom marinade.
dampede blåmuslinger fra Limfjorden, pommes frites, hvidløgsaioli/ steamed blue mussels from the Limfjord, french fries, garlic aioli.
med løg/ingefær/chili-salsa/ 6 pcs flame-grilled salmon nigiri with onion/ginger/chili salsa.
kokkens 5 stk. omakase nigiri/ chef’s choice 5 pcs. omakase nigiri.
med daikon, shiso og ponzu/ salmon sashimi, daikon, shiso and ponzu.
krogmodnede hamachi, jordskokkepuré/tiger´s milk, avocado, løg, koriander, aji amarillo, aji panca, urteolie/ hook-aged hamachi, artichoke puree/tiger´s milk, avocado, onion, coriander, aji amarillo, aji panca, herbal oil.
tomater, tomatpuré/tiger´s milk, løg, koriander, aji amarillo/ tomatoes, tomato paste/tiger´s milk, onion, coriander, aji amarillo.
havbars, rødløg, urter, aji amarillo, sesam, tiger´s milk/ sea bass, red onion, herbs, aji amarillo, sesame, tiger´s milk
hakket laks, avocado, perleløg, purløg, sesam, shiso, lotuschips, ponzu/ salmon tatare with avocado, pearl onions, chives, sesame, shiso, lotus chips, ponzu.
2 stk. jomfruhummer, 2 stk. østers, pillede rejer med tilbehør/ seafood platter with 2 spiny lobsters, 2 oysters, peeled shrimp with dip.