Original japansk sake, shochu og øl – samt et vinkort med nøje udvalgte vine.
Vi har Japan i blodet. Derfor er vores drikkekort spækket med udsøgte sake-varianter, shochu og øl, alle japanske. Alle vores cocktails laves på basis af japansk spiritus. Foretrækker du bobler eller vin, vil du elske vores velassorterede vinkort.
Vores cocktails er udelukkende bygget op omkring sake & shochu. Idéen bag er, at de skal passe til vores asiatiske køkken, og så smager det jo også fantastisk.
Fandt du ikke, hvad du søgte? Spørg hellere end gerne vores værter/værtinder til råds.
Midori, tequila, yuzu, Orange Bitters.
Barsol Pisco, Maraschino likør, gurkemeje, yuzushu.
Japansk risvodka, Kahlua, espresso.
Ginza shochu, passionsfrugt, litchi.
Angostura 1919 Rum, Angostura Bitters.
Gin, sake, campari, rabarbersirup, ingefær, citrongræs.
Roku gin, calpico, citronsaft.
Sake, Malibu Rum, ananas/kokossirup.
hai | 105,-
iichiko shochu/ingefær/
akaciehonning/citronsaft/
yuzushu
yuki | 115,-
roku gin/calpis/sukkersirup/
citronsaft
hoji | 105,-
iichiko shochu/te sirup/
citronsaft/akaciehonning/
green tea umeshu
lypa | 115,-
ginza shochu/passion/
sukkersirup/litchi
aka | 105,-
malfy gin/sukkersirup/
ribs/citronsaft/ananasjuice
kiri | 105,-
junmai sake/mynte/
akaciehonning/citronsaft
Hvis du vil springe alkoholen over tilbyder vi selvfølgelig også spændende virgin cocktails.
citronsaft, sukkersirup, mynte, lime, soda.
æble, gulerod, ingefær, granatæble, passion, litchi.
citronsaft, sukkersirup, mynte, lime, ingefær, ginger beer.
saltede kumquat, sukkersirup, lime, mynte, soda.
momiji | 65,-
æble/gulerod/ingefær/ granatæble/passion/litchi/calpis
SOTA´s lemo | 65,-
citron saft/sukkersirup/mynte/ lime/danskvand
ginger lemo | 65,-
citron saft/sukkersirup/mynte/ lime/ingefær/ginger beer
husets saft | 50,-
æble/gulerod/ingefær/ granatæble
Sake er en verden for sig. Som med de mest udsøgte vine varierer smagen afhængig af produktionsmetode og ingredienser. Vi har et stort udvalg. Fra den mildeste og rene til den krydrede og syrlige. Spiritusprocenten ligger mellem 13% – 17%.
SHIRAKAWAGO SASANIGORI,
junmai ginjo | 545,-
(gifu) ufiltreret (nigori), banan, cremet,
sød og tropisk frugt.
TAMANO HIKARI,
junmai ginjo | 545,-
(kyota) tør, frugtig, syre og alkohol.5
NAKAJIMA JOZO SHIROKU
YUZUSHU | 545,-
(gifu) frisk, sød og syrlig.
MANJYU, junmai daiginjo | 1195,-
(Niigata) blød, mild, lettere sød, velbalanceret og syre.
YAMATO SHIZUKO YAMAHAI,
junmai | 595,-
(Akita)brygget med blødt vand, frugtig og blød. Kan nydes varm (40 grader).
HAKKAISAN, junmai ginjo | 545,-
(niigata) junmai daiginjo kvalitet pga. +50% polering af ris. sød, frugtig, rund, mild og blød.
SHIRAKAWAGO
AWANIGORRIZAKE
junmai ginjo | 545,-
(gifu) bobler (tansan), ufiltreret (nigori), sød, syre og ris.
HAKKAISAN, junmai ginjo | 695,-
(niigata) junmai daiginjo kvalitet pga. +50% polering af ris. sød, frugtig, rund, mild og blød.
DENSHIN YUKI, junmai ginjo | 595,-
(fukui) meget sødme og frugtig.
KOJO, junmai | 395,-
(kobe) sød, frugtig og blød.
nydes stuetemperatur.
kan nydes varm (40 grader).
(chardonnay/pinot noir/pinot meunier) tør, ren og rig smag, med flotte florale smagsnoter.
(pinot noir) denne flaske byder på bred frugt fylde, dybde, mineralitet, men med et friskt og elegant udtryk, som udløser en fantastisk champagne-forelskelse. Smagsnoterne spænder fra æble, nødder, grapefrugt til abrikos.
(pinot noir/pinot meunier/chardonnay) behagelig sødme, bløde elegante frugtige noter og en lækker aperitif til starten på en dejlig aften.
(chardonnay) tør, men super elegant champagne. exceptionel mineralitet, kompleksitet og elegance. Noterne spænder fra fuji æble, anis, abrikos, orangeskal til let toast. Kan sagtens nydes uden mad, men er et perfekt match til skaldyr især.
(pinot noir) intens, udtryksfuld, cremet og kraftig champagne fra en af de bedste årgange. Masser af moden æble, pære samt fersken og mineraler. Perfekt match til skaldyr og fisk, men kan sagtens nydes før, under & efter maden.
(chardonnay) tør, men fortryllende sprød og elegant med lette toner af honning.
crement de bourgogne, blanc de noirs, paul delane, frankrig
(pinot noir) halvtør, med delikat smag af citrus og lime saft, som bidrager med en frisk, stringent smag.
(chardonnay/aligoté) halvtør, elegant cremant, som er lavet efter methode traditionelle. masser af friske citrus noter, let pebrede undertoner og en lækker mousse.
(pinot noir) tør, frisk, flot fylde og skøn duft af hindbær og jordbær.
(macabeo/parallada/xarel-lo) tør, indbydende, elegant frugtig duft med smag af hyben og mandler.
seresin estate, chardonnay, marlborough, nz
(chardonnay) biodynamisk, fadlagret, prægtig strågylden farve, perfekt balance mellem syre og frugt
445,-
grüner veltliner urban, økologisk, kremstal dominique stagård, østrig
(grüner veltliner) tør, ren smag med et fint sødmefuldt strejf af gule æbler og modne pærer.
545,-
fritz haag brauneberger riesling trocken, mosell, tyskland
(riesling) tør, cremet og fyldig smag med noter à citrus, fersken og forfriskende mineralitet.
495,-
seresin, sauvignon blanc, seresin estate limited, marlborough, nz (sauvignon blanc) tør, frugtbombe, flotte saftige stikkelsbær og medium fylde.
495,-
trimbach, gewürtztraminer, reserve, alsace, tyskland
(gewürtztraminer) sødmefuld, kraftig hvidvin med klassiske karakteristika fra alsace. Druerne er nøje udvalgte fra de bedste år, som bidrager til en kompleks smag og finesse. Lækre hyldblomst & litchi noter samt masser af florale noter og overvældende krydderier.
seresin estate, marama, marlborough, nz
(sauvignon blanc) biodynamisk, super kompleks i næsen – egentlig på ingen måde nogen typisk sauvignon blanc. utrolig fyldig og intens med egetræet, der harmonerer med den rigelige frugt – stikkelsbær, litchi, kiwi og brændenælder.
695,-
chateau de beauregard, mâcon-solutre, maconnais, bourgogne, frankrig (chardonnay) tør, dejlig fylde, akaciehonning, pære, æble, hvide blomster og afrundet af citrus noter, fantastisk nuanceret og balanceret.
chablis, domaine billaud-simon, chablis bourgogne, frankrig (chardonnay) tør, fin eksponent for chablis, med duft af citron og grønne æbler samt en rank, stringent smag med frugtsyre og mineralitet.
trimbach cuvee grand cru mandelberg riesling, alsace, frankrig
(riesling) sjælden årgangs-riesling fra vinstokke på grand cru marken mandelberg. Tør med masser af exceptionel velintegreret syrlighed, finesse og elegance. En forfriskende smag af sprudlende citrus saft, blomster, lidt marcipan og tropisk frugt som ananas. Et sikkert valg til en fuldendt sushi oplevelse hos sota sushi bar.
franz hitzberger, grüner veltliner, federspiel,wachau, østrig
(grüner veltliner) tør, fortryllende vin med masser af intensitet, mineralitet og kompleksitet. glasset udvikler sig hele måltidet igennem.
pouilly fumé de ladoucette, pouilly sur loire, frankrig (sauvignon blanc) tør, typisk karakteristisk aroma af gyvel, buksbom, citrusfrugter, roser, hasselnødder og kvæde. fantastisk kompleksitet, mineraler af bl.a flint og en meget elegant smag.
595,-
chablis 1. cru, troesmes, domaine d’henri, bourgogne, frankrig (chardonnay) stilen er cremet, kalket, mineralsk og med masser af friske citrusnoter – især sprøde æblenoter. Der er en lang og behagelig finish. Det er en dejlig vin, som passer perfekt til smagfuld fisk og skaldyr.
695,-
“les pierres”, domaine bader-mimeur, bourgogne, frankrig (100% aligote ) rank, mineralsk og frisk med medium fylde og noter af moden citrus, æble, urter og hints af eg.
545,-
riesling trocken, wiesemühle, pfalz, tyskland (riesling) frisk, frugtig halvtør riesling med en fin syre, citrus og grønne æbler.
445,-
akemi bianco viura, rioja, spanien (viura) akemi, der betyder “smuk daggry”. Som bekendt den eneste vin der er designet til sushi. Seks måneders lagring på ca. et år gamle amerikanske egetræsfade, blid syre og en rank, medium fyldig krop. med grapefrugt, vanilje og peber i bedste krydrede Rioja-stil. Perfekt til det japanske køkken.
495,-
riesling trocken, wiesemühle, pfalz, tyskland (riesling) frisk, frugtig halvtør riesling med en fin syre, citrus og grønne æbler.
495,-
spätburgunder tradition, weingut rudolf fürst, franken, tyskland (spätburgunder) ren, elegant og saftig med
noter af røde bær, urter, jern og krydderier.
595,-
heinrich, burgenland, østrig
(pinot noir) intens, frugtig duft af brombær og lidt krydderier som nellike. Dejligt spil imellem modenhed 0g frisk bærsmag samt flot elegance og struktur.
595,-
seresin leah pinot noir, seresin, estate limited, marlborough, nz (pinot noir) halvtør/tør, elegant bærsymfoni af saftige solmodne røde jordbær og ribs
495,-
bourgogne antonin pinot noir, domaine jerome galeyrand, bourgogne, frankrig
(pinot noir) saftig, ligefrem med noter af kirsebær,
kørvel og florale toner.
695,-
old vine zinfandel bedrock, sonoma, californien, usa (zinfandel) ektremt behagelig duft af hindbær, vanilje, lidt peber og florale noter. Masser af varme røde bær i glasset, og en utrolig flot zinfandel med masser af struktur og saft. Lækker balanceret.
645,-
miraval rosé by jolie-pitt & perrin, provence, frankrig
(cinsault blend) utrolig elegant klassisk provence rosé med en sart lyserød farve, men til gengæld en lækker ekspressiv og på samme tid super raffineret smag. Smagsnoterne spænder fra hindbær til fersken samt med florale og mineralske undertoner som varer ved.
r. prüm rosé, mosel, tyskland
(pinot noir) let, frisk og charmerende rosé med smæk på saftige røde skovbær, især skov jordbær, i både duften og smagen.
soalheiro rosé, loureiro, d.o.c, vinho verde, portugal (alvarinho, pinot noir) delikat lyserød farve, aromatisk og frisk på samme tid, men en mineralsk gane og intens smag.
miraval rosé by jolie-pitt & perrin, provence, frankrig
(cinsault blend) utrolig elegant klassisk provence rosé med en sart lyserød farve, men til gengæld en lækker ekspressiv og på samme tid super raffineret smag. Smagsnoterne spænder fra hindbær til fersken samt med florale og mineralske undertoner som varer ved.