SELSKABer

Forkæl dine gæster hos os. Privat, intimt og personligt.

Hos Sota Sushi Bar er dit selskab i de bedste hænder. Som vært kan du koncentrere dig om at hygge dig med dine gæster, så klarer vi resten. Et selskab defineres ved 9 personer eller derover og hele selskabet skal vælge samme menu. 

Vi har opstillet nogle retningslinjer, som er afgørende for, at dit selskab kommer til at fungere optimalt. Tal med os og hør mere. Vi ved, hvad der skal til.

bord bestilling

Valg af ønskede tider ved bordbestilling

  • Mandag, tirsdag, onsdag & torsdag er vi meget fleksible i forhold til tider.
  • Fredag & lørdag har vi som regel travlt, og skal tage hensyn til andre gæster & køkkenet, og derfor er der bestemte tidsrum at booke indenfor ved selskaber fra 9 personer eller flere:

Bordbestillinger

  • Fra kl. 17:00 -19:00 er bordet reserveret 3 timer frem.
  • Fra kl. 19:30 er bordet jeres indtil restauranten lukker.
  • Hvis et helaftensarrangement ønskes, kan det muligvis ske efter aftale.

Tidsfrist

  • Det endelige menuvalg samt præcise gæsteantal skal oplyses senest 5 dage før besøget.

Bordopstilling

  • Vi placerer altid selskaber som en samlet gruppe. Vi kan dog ikke love en specifik placering i restauranten. For større grupper, kan det blive nødvendigt at benytte to eller flere borde, som står tæt ved siden af hinanden.

Mad og drikke

mad

Vi har sammensat 2 menuer, perfekt til dig og dit selskab. Menuerne består hhv. af 8 og 10 servernger og giver dig og dit selskab muligheden for at opleve de mange forskellige nuancer det japansk køkken har at byde på.

ALLERGIER & ANDRE SÆRLIGE KOSTHENSYN

Vi ved, at der i et selskab kan være nogle særlige behov. Dette imødekommer vi selvfølgelig ved at tilbyde et alternativ til vores sædvanlige selskabsmenu, der tager højde for veganere, ligesom den tager højde for diverse allergener. Menuen består af lækre alternativer, der alle vil blive serveret som supplement til den øvrige menu. På den måde sikrer vi os, at alle ved selskabet kan spise med.

JULEMENU

545,- PR: PERSON

10 serveringer. Kommer ind ad 4 omgange.

starter:

3 SLAGS DIM SUM

1. servering:

BAO

bao med grillet iberico svinekød, shiso, agurk, syltede grøntsager, sesam, koriander.

GYU

ribeye, wafu dressing, hvidløgschips, forårsløg.

KASSAVA FRITTER

med goma mayo.

2. servering:

SOTA SAKE SASHIMI

laks, sort riseddike dressing, ponzu-ørredrogn, ingefær, rødløg, daikon, shiso.

MAGURO TATAKI

blåfinnet tun tataki, rødløg, hvidløgschips, forårsløg, shiso, ponzu.

HAVBARS CEVICHE

havbars, rødløg, aji amerillo, shiso, koriander, sesam, tiger milk.

3. servering:

ASS. SUSHI

chef´s choice blandede sushi.

4. servering:

MISO CREME BRULEE & VANILJEIS

UMESHU SAKE

selskabsmenu

345,- PR: PERSON

10 serveringer. Kommer ind ad 4 omgange.

1. servering:

MAGURO TATAKI

blåfinnet tun tataki, rødløg, hvidløgschips, forårsløg, shiso, ponzu.

SOTA SAKE SASHIMI

laks, sort riseddike dressing, ponzu-ørredrogn, ingefær, rødløg, daikon, shiso.

KASSAVA FRITTER

med goma mayo.

2. servering:

GYU

oksestriploin, wafu dressing, hvidløgschips, forårsløg, urter.

BAO

bao med grillet svinebryst, shiso, agurk, syltede grøntsager, sesam, koriander.

RODFRUGTER

grillede rodfrugter, puré, sprøde chips.

3. servering:

GYOZA

gyoza med tigerrejer, thai chives, dip.

YAKITORI

grillede kyllingespyd med teriyaki, chili mayo, forårsløg, sesam.

ASS. SUSHI

chef´s choice blandede sushi.

4. servering:

MISO CREME BRULEE & VANILJEIS

drikkevarepakker til selskaber

VELKOMSTBOBLER TIL SELSKABER 75,- PR. GLAS

HUSETS COCKTAIL TIL SELSKABER 95,- PR. GLAS

VINMENU 3 GLAS 245,- PR. PERSON (skal vælges af hele selskabet).

VINMENU 4 GLAS 295,- PR. PERSON (skal vælges af hele selskabet).

BASISPAKKEN 395,- PR. PERSON

3 timers fri øl, vin, sodavand & vand.

Riesling Gaumen Spiel, Trocken, Pflaz, Tyskland.

11th Hour Zinfandel, California USA.

Vi har sammensat 3 vintermenuer, perfekt til dig og dit selskab. Menuerne består hhv. af 8 og 10 servernger og giver dig og dit selskab muligheden for at opleve de mange forskellige nuancer det japansk køkken har at byde på.

ALLERGIER & ANDRE SÆRLIGE KOSTHENSYN

Vi ved, at der i et selskab kan være nogle særlige behov. Dette imødekommer vi selvfølgelig ved at tilbyde et alternativ til vores sædvanlige selskabsmenu, der tager højde for veganere, ligesom den tager højde for diverse allergener. Menuen består af lækre alternativer, der alle vil blive serveret som supplement til den øvrige menu. På den måde sikrer vi os, at alle ved selskabet kan spise med.

bord bestilling

Valg af ønskede tider ved bordbestilling

  • Mandag, tirsdag, onsdag & torsdag er vi meget fleksible i forhold til tider.
  • Fredag & lørdag har vi som regel travlt, og skal tage hensyn til andre gæster & køkkenet, og derfor er der bestemte tidsrum at booke indenfor ved selskaber fra 9 personer eller flere:

Bordbestillinger

  • Fra kl. 17:00 -19:00 er bordet reserveret 3 timer frem.
  • Fra kl. 19:30 er bordet jeres indtil restauranten lukker.
  • Hvis et helaftensarrangement ønskes, kan det muligvis ske efter aftale.

Tidsfrist

  • Det endelige menuvalg samt præcise gæsteantal skal oplyses senest 5 dage før besøget.

Bordopstilling

  • Vi placerer altid selskaber som en samlet gruppe. Vi kan dog ikke love en specifik placering i restauranten. For større grupper, kan det blive nødvendigt at benytte to eller flere borde, som står tæt ved siden af hinanden.

Betaling

Betalingskort

  • Vi følger reglerne for gebyrsatser fra Nets ved betaling med betalingskort. Vi anbefaler, at der er én person, som betaler den samlede regning.

Afbestilling

  • Der faktureres som minimum for det oplyste gæsteantal ved bekræftelsen senest 5 dage før besøget.