Forkæl dine gæster hos os. Privat, intimt og personligt.
Hos Sota Sushi Bar er dit selskab i de bedste hænder. Som vært kan du koncentrere dig om at hygge dig med dine gæster, så klarer vi resten. Et selskab defineres ved 9 personer eller derover og hele selskabet skal vælge samme menu.
Vi har opstillet nogle retningslinjer, som er afgørende for, at dit selskab kommer til at fungere optimalt. Tal med os og hør mere. Vi ved, hvad der skal til.
Vi har sammensat 2 menuer, perfekt til dig og dit selskab. Menuerne består hhv. af 8 og 10 servernger og giver dig og dit selskab muligheden for at opleve de mange forskellige nuancer det japansk køkken har at byde på.
Vi ved, at der i et selskab kan være nogle særlige behov. Dette imødekommer vi selvfølgelig ved at tilbyde et alternativ til vores sædvanlige selskabsmenu, der tager højde for veganere, ligesom den tager højde for diverse allergener. Menuen består af lækre alternativer, der alle vil blive serveret som supplement til den øvrige menu. På den måde sikrer vi os, at alle ved selskabet kan spise med.
545,- PR: PERSON
10 serveringer. Kommer ind ad 4 omgange.
starter:
3 SLAGS DIM SUM
1. servering:
BAO
bao med grillet iberico svinekød, shiso, agurk, syltede grøntsager, sesam, koriander.
GYU
ribeye, wafu dressing, hvidløgschips, forårsløg.
KASSAVA FRITTER
med goma mayo.
2. servering:
SOTA SAKE SASHIMI
laks, sort riseddike dressing, ponzu-ørredrogn, ingefær, rødløg, daikon, shiso.
MAGURO TATAKI
blåfinnet tun tataki, rødløg, hvidløgschips, forårsløg, shiso, ponzu.
HAVBARS CEVICHE
havbars, rødløg, aji amerillo, shiso, koriander, sesam, tiger milk.
3. servering:
ASS. SUSHI
chef´s choice blandede sushi.
4. servering:
MISO CREME BRULEE & VANILJEIS
UMESHU SAKE
345,- PR: PERSON
10 serveringer. Kommer ind ad 4 omgange.
1. servering:
MAGURO TATAKI
blåfinnet tun tataki, rødløg, hvidløgschips, forårsløg, shiso, ponzu.
SOTA SAKE SASHIMI
laks, sort riseddike dressing, ponzu-ørredrogn, ingefær, rødløg, daikon, shiso.
KASSAVA FRITTER
med goma mayo.
2. servering:
GYU
oksestriploin, wafu dressing, hvidløgschips, forårsløg, urter.
BAO
bao med grillet svinebryst, shiso, agurk, syltede grøntsager, sesam, koriander.
RODFRUGTER
grillede rodfrugter, puré, sprøde chips.
3. servering:
GYOZA
gyoza med tigerrejer, thai chives, dip.
YAKITORI
grillede kyllingespyd med teriyaki, chili mayo, forårsløg, sesam.
ASS. SUSHI
chef´s choice blandede sushi.
4. servering:
MISO CREME BRULEE & VANILJEIS
VELKOMSTBOBLER TIL SELSKABER 75,- PR. GLAS
HUSETS COCKTAIL TIL SELSKABER 95,- PR. GLAS
VINMENU 3 GLAS 245,- PR. PERSON (skal vælges af hele selskabet).
VINMENU 4 GLAS 295,- PR. PERSON (skal vælges af hele selskabet).
BASISPAKKEN 395,- PR. PERSON
3 timers fri øl, vin, sodavand & vand.
Riesling Gaumen Spiel, Trocken, Pflaz, Tyskland.
11th Hour Zinfandel, California USA.
Vi har sammensat 3 vintermenuer, perfekt til dig og dit selskab. Menuerne består hhv. af 8 og 10 servernger og giver dig og dit selskab muligheden for at opleve de mange forskellige nuancer det japansk køkken har at byde på.
Vi ved, at der i et selskab kan være nogle særlige behov. Dette imødekommer vi selvfølgelig ved at tilbyde et alternativ til vores sædvanlige selskabsmenu, der tager højde for veganere, ligesom den tager højde for diverse allergener. Menuen består af lækre alternativer, der alle vil blive serveret som supplement til den øvrige menu. På den måde sikrer vi os, at alle ved selskabet kan spise med.